Hypnosehuisamsterdam.nl hooikoorts

Hypnose Bij Hooikoorts

In één sessie van je hooikoorts af

Hooikoorts is in deze tijd van het jaar voor veel mensen weer een groot probleem. Het is een allergie voor pollen en stuifmeel. Maar sommige mensen reageren ook al op de geuren van de natuur. Denk maar eens aan pas gemaaid gras. Ikzelf vind dit echt een heerlijke geur, maar als je hier irritaties aan je ogen, neus en mond door krijgt, dan ben je uiteraard minder enthousiast.Hooikoorts En Pollen
Wanneer de pollen zich weer door de lucht verspreiden, krijgen deze mensen last van hun luchtwegen. Dit uit zich dan vaak in ademhalingsproblemen. Ook een verstopte neus en tranende of jeukende ogen zijn klachten die je vaak hoort. Pollen of stuifmeel zijn afkomstig van de meeldraden van bloemen. Het begint in het voorjaar. In maart en april nemen insecten het stuifmeel mee aan hun poten om andere bloemen en planten te bevruchten. Gelukkig maar, want dit proces is de basis van een hele grote voedselketen, waar de mens niet buiten kan.

Veel mensen krijgen dan echter last van dit stuifmeel in de lucht. Bij droog mooi weer en wat wind verplaatsen die stuifmeelpollen zich ook zonder de insecten, gewoon door de luchtstroming. En elk jaar krijgen steeds meer mensen hier last van. Het zijn vooral deze door de wind vervoerde pollen die problemen veroorzaken bij mensen die hier gevoelig voor zijn. Als je hier last van hebt dan is een mooie lentedag of een mooie zomerdag in het park voor jou helemaal niet zo leuk. Terwijl iedereen het naar zijn zin heeft, is het voor jou aanmodderen met tranende ogen en een verstopte neus of misschien nog wel veel erger.

Buiten sporten is voor jou niet meer te doen en ook een lekkere wandeling door het bos of een barbeque in de tuin zit er voor jou niet in. De pollen verpesten de kwaliteit van je leven. Maar er is hoop. Misschien moet je gewoon het besluit nemen dat je dit niet langer meer accepteert. Er is namelijk een blijvende en eenvoudige oplossing voor hooikoorts.

De Beste Oplossing Is Hypnose
Natuurlijk kun je bij de huisarts langsgaan en een spray nemen of een pilletje slikken. Maar deze medicijnen halen (als ze dat al doen) alleen de symptomen weg. Bij veel mensen helpen deze medicijnen niet of slechts een klein beetje. En met medicijnen moet je ook altijd uitkijken voor wat het verder in je lichaam verpest. Het zijn immers allemaal chemicaliën die je tot je neemt. Stoffen die je eigenlijk helemaal niet zou moeten innemen.

Naast medicijnen kun je ook met hypnose je hooikoorts definitief vaarwel zeggen. De methode die hiervoor is ontwikkeld, werkt heel snel en is zeer effectief. Het is een unieke methode die heel snel alle hooikoorts verschijnselen wegneemt. Al na één sessie van een uur zijn de meeste patiënten van de hooikoorts genezen. Voor sommige mensen is wellicht een tweede sessie nodig, maar die ervaring heb ik zelf nog niet gehad.

Je komt dus snel van jouw hooikoorts af als je voor hypnose kiest. Wil je weer alle dingen doen zonder al die belemmeringen die de pollen met zich meebrengen? Natuurlijk wil je dat. Ben je ook helemaal klaar met medicijnen die voor jou toch niet werken? Natuurlijk ben je dat! En met een 100% succes ratio, zou ik het wel weten. Neem contact met mij op en vanaf morgen kun jij ook definitief hooikoorts vrij door het leven gaan. Tijdens de sessie leer ik je ook meteen hoe je thuis jezelf in een paar minuten tijd kunt “behandelen”. Niet dat het nodig zal zijn, maar het zorgt in ieder geval voor een stukje zekerheid.

Ervaringen Van Klanten
Vier weken geleden kreeg ik contact met Hans. Hans is een vijftiger die al een jaar of 15 elk jaar weer van april tot en met juni dag in dag uit hooikoorts verschijnselen heeft. Als directeur van een groot hotel en congrescentrum, is dat natuurlijk heel onhandig. Soms tranen zijn ogen zo erg, dat hij niet eens bij een vergadering aanwezig kan zijn zonder zijn ogen regelmatig uit te spoelen. Hans wilde graag bij mij een behandeling ondergaan. Hij heeft in al die jaren alles al geprobeerd, maar niets hielp. Drie weken geleden zat hij daarom bij mij in de hypnosestoel. Hans kon zich prima ontspannen, waardoor de hypnose zelf heel vlot verliep. Buiten het introductiegesprek heeft de hypnose sessie zelf niet eens een uur geduurd.

Vandaag ontving ik een mailtje van Hans. Tot nu toe heeft hij geen hooikoorts verschijnselen meer gehad. En afgelopen week hadden we een aantal hele mooie en droge dagen, waarop hij normaal gesproken zeker weer de hele dag last had gehad. Hans was blij en ik ook, want het is altijd leuk om weer iemand in slechts één sessie van een probleem af te helpen wat al 15 jaar een probleem bleek te zijn.

Aarzel dus niet en neem net als Hans gewoon contact op als jij ook van die ellendige hooikoorts af wilt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *