hypnosehuisamsterdam quote
Leonie, 28 jaar

Ik ben 12 jaar een roker geweest totdat ik bij mezelf te rade ging waar ik nou eigenlijk mee bezig was. Ik heb meerdere pogingen gedaan om te stoppen met roken. Pleisters, kauwgom en cold turkey maar het lukte me domweg niet.

Ik kwam op Marcel zijn site terecht door vrienden die ook onder hypnose zijn geweest en daar veel resultaten mee hebben geboekt. Ik dacht, nooit geschoten is altijd mis en ik dacht als hele nuchtere Hollander, ik ga het gewoon proberen.”

Om een lang verhaal kort te maken, ik ben ongeveer een uur onder hypnose geweest bij Marcel. Ik liep naar buiten en heb sindsdien, nu bijna 2 maanden lang geen enkele sigaret meer aangeraakt. Er wat misschien nog meer bijzonder is, ik heb er ook totaal geen behoefte meer aan gehad.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *