Hypnosehuisamsterdam.nl hooikoorts

Hooikoorts Oplossen In December

Hooikoorts Breidt Zich Vroeg Uit

Hooikoorts is meestal gebonden aan het seizoen waarin alle planten en bomen weer  uitlopen. Vooral een aantal bomen veroorzaakt dan stuifmeel waar mensen met hooikoorts last van hebben. Gelukkig begint dit meestal pas in maart en eindigt het voor de meeste mensen in september. Maar in 2014 lijkt dit heel anders te gaan. Er is gelukkig wel een oplossing.

Dit jaar kunnen mensen die allergisch zijn, nu in december 2013 ook al last krijgen van hooikoorts. Het is deze maand namelijk warmer dan normaal. De eerste bomen komen daardoor nu al in bloei en hun de pollen verspreiden zich. Vervelend voor hooikoorts patiënten.

Hogere Gemiddelde Temperatuur
De gemiddelde temperatuur lag in december namelijk ruim twee graden boven het langjarig gemiddelde. Dat blijkt uit de meetgegevens die het KNMI al meer dan een eeuw bijhoudt. Het was deze decembermaand namelijk gemiddeld 5,8 graden. December 2013 komt daarmee op de zesde plaats van warmste decembermaanden sinds 1901.

Door deze relatief hoge temperatuur zijn de bomen een beetje van slag. Zij denken dat de lente in aantocht is en bereiden zich hierop voor door langzaam aan te ontwaken uit hun “winterslaap”.

Gelukkig zitten er nu nog niet veel pollen in de lucht, maar de concentratie elzenpollen kan de komende tijd flink oplopen. Overigens bloeien de uitheemse elzen maar een paar dagen en zijn de pollen door westenwind en regen naar verwachting ook weer snel verdwenen.

Medicijnen Werken Niet Of Nauwelijks
Er zijn honderdduizenden mensen die allergisch zijn voor boompollen, waaronder van de Els en de Hazelaar. Velen van hun hebben al jarenlang last van hooikoorts. Zij hebben zich hieraan overgegeven, omdat ze veelal van anderen horen dat hier “niets aan te doen is”. Of ze hebben met hun huisarts en apotheek al (bijna) alle medicijnen geprobeerd die claimen op dit gebied verbetering te brengen.

Uit mijn ervaring is verbetering met medicijnen inderdaad mogelijk. Maar bij de meeste hooikoorts patiënten helpen medicijnen totaal niet. En ook als ze wel een effect hebben, dan nog gaat de hooikoorts niet volledig over. En ondertussen hebben ze het lijf wel volgegooid met allemaal chemicaliën en onnatuurlijke stoffen die vaak meer kwaad doen dan goed. Lees maar eens die bijsluiter.

Hypnose Werkt Fantastisch Bij Hooikoorts
Al die mensen komen altijd als laatste terecht bij de hypnotherapeut. En dat is vreemd, want alleen die hypnotherapeut blijkt uiteindelijk wel de oplossing te hebben voor hun probleem. Al mijn hooikoorts patiënten zijn tot nu toe in slechts één simpele sessie volledig van hun hooikoorts af gekomen. Slechts één patiënt had behoefte aan een tweede sessie, omdat hij nog licht last had als hij in de bossen fietste. Maar in het dagelijkse leven in de stad had hij na één sessie al helemaal geen last meer van zijn jarenlange hooikoorts allergie.

Het is voor mij altijd heel bevredigend als ik dan een kaartje krijg van een vakantieadres. Mensen die jarenlang in de zomer niet buiten konden zijn, gaan nu gewoon drie weken lang in een tentje op vakantie, midden in de landerijen van Toscane of gewoon in Nederland. En dat zonder tranende en prikkelende ogen, zonder verstopte en opgezwollen neus en luchtwegen en zonder jeuk op de huid. Jammer dat men niet eerst aan hypnose denkt voordat men naar de huisarts stapt om over te gaan op een traject dat bewezen heeft geen of weinig effect te hebben.

Advies Voor Hooikoorts Patiënten
Ik raad hooikoorts patiënten altijd aan om pas bij mij langs te komen, als het hooikoortsseizoen begint. Want alleen dan merken ze meteen dezelfde dag van de behandeling, dat ze inderdaad direct en volledig van de hooikoorts zijn genezen.

Alleen dan kan ik mijn therapie “testen” in de praktijk. En het hooikoorts seizoen kan in 2014 wel eens wat eerder starten dan pas in maart.

Ik wens alle hooikoorts patiënten een pollenvrij 2014 toe. En als dat niet lukt, dan mogen zij zich melden. Dan zorg ik persoonlijk voor een hooikoortsvrij 2014. En alle jaren daarna. Meer zekerheid dus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *