Hypnosehuisamsterdam.nl hooikoorts

Hooikoorts Weg Door Luchtreinigers?

Reclame Maken is Leuk, Hooikoorts Oplossen is Beter

Deze week kreeg ik een reactie van een handelaar in luchtreinigers. Op een sneaky manier hoopten zij reclame te kunnen maken voor hun producten, door deze te noemen in een reactie op hooikoorts patiënten. Dit maakte mij uiteraard nieuwsgierig en ik kwam tot de volgende verbluffende constatering.

Hoe Luchtreinigers Werken
Luchtreinigers doen veel. Althans, dat willen ze ons doen geloven als we sites van dergelijke apparaten bekijken. Ze bevochtigen de lucht tot het ideale luchtvochtigheidspercentage, waardoor mensen met acné, droge huid of luchtweginfecties aanzienlijk minder last hebben van hun problemen. Verder verwijderen ze stof, micro organismen en geurtjes uit de woon- of werkomgeving. Maar het belangrijkste is toch wel dat ze “alle” allergenen uit de lucht halen, waardoor klachten als benauwdheid, brandende ogen, jeuk en geïrriteerde slijmvliezen zullen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Ze maken je bang met verhalen over fijnstof en geven aan dat ook die helemaal uit je leefomgeving worden weggefilterd. En de hooikoorts? Daar zou het volgens hun brochures en online advertenties ook dé oplossing voor zijn.

Wat Ze Niet Vertellen
De keerzijde is echter dat de apparaten die je hiervoor moet aanschaffen honderden euro’s kosten. En dan ben je er nog niet. Want al die functies die het apparaat ondersteunt vragen om filters en al die filters moeten regelmatig worden schoongemaakt en vervangen. Hiervoor verkopen ze uiteraard weer diverse speciale schoonmaakmiddelen en vervangende filters. Deze kosten al snel enkele tientjes per filter. En dit zijn regelmatig terugkerende kosten uiteraard, want het is wel van belang dat je jaarlijks en het liefst een paar keer per jaar de filters schoonmaakt of vervangt.

Is De Hooikoorts Dan Weg?
Je leef- of werkomgeving zijn wellicht schoner dan daarvoor en de luchtvochtigheid is wellicht heel stabiel, maar je mag dan ook geen ramen of deuren naar buiten openzetten. Dan begint het werk van het apparaat namelijk weer helemaal opnieuw en zijn al die fijnstof deeltjes en andere allergenen gewoon weer teruggekeerd in jouw leefruimte. Nee, je hooikoorts is nog niet weg. Maar in je eigen huis snotter en traan je wel minder.

Je mag ook niet met je vrienden op stap, een terrasje pakken of in het park zitten, want in die open ruimte functioneren die apparaten natuurlijk niet. En daar komen al die allergieën, huidproblemen en luchtweginfecties en dus de hooikoorts, gewoon weer terug. Sterker nog, omdat je huis zo heel steriel is geworden, loop je alleen maar meer kans op grotere problemen in de toekomst.

Wat Werkt Wel Goed Bij Hooikoorts?
Geef mij  bij hooikoorts dus maar een simpele, maar wel zeer effectieve hypnose sessie. Na anderhalf uur ga je fluitend op de fiets weer naar huis. Helemaal geen last meer van hooikoorts. Geen brandende ogen meer, geen jeuk meer of geïrriteerde luchtwegen. En dat niet alleen als je met luchtreiniger in je eigen woonomgeving binnen zit met alle ramen en deuren gesloten, maar ook op de verjaardag van de buurvrouw of als je met je vrienden in een bootje door de grachten van Amsterdam vaart. Met andere woorden in die andere 80% van je leven die je buiten je eigen huis doormaakt. Het slagingspercentage bij een hypnose sessie bij hooikoorts en bij andere allergieën is bij mij tot nu toe 100%. En dan zeg ik wel heel eerlijk dat ik één klant heb gehad die na één sessie “slechts” voor 80% was verlost van zijn hooikoorts en dus nog een 2e sessie nodig had. Daarna was ook hij definitief van zijn hooikoorts afgeholpen. Want ik houd niet zo van Marketing trucjes, ik doe het liever op resultaat.

En de investering voor de oplossing van hooikoorts via hypnose nodig is, is nog niet eens de helft van de aanschafwaarde van de goedkoopste luchtreiniger die ik heb kunnen vinden. En dan heb ik het nog niet over stroomkosten en het onderhoud. Voor mij is dit dus een “no brainer”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *