Hypnosehuisamsterdam.nl stoppen met roken

Hoe 60 Sigaretten Werken

Deze week kwam ik een verbijsterend filmpje tegen op Facebook. Graag deel ik dit filmpje hier. Het toont het effect van slechts 60 sigaretten op een schone long. Ik was al fel tegenstander van sigaretten roken, maar dit filmpje laat op ongelooflijke wijze zien wat het verwoestende effect van slechts 3 pakjes sigaretten is op jouw longen. Normaal zie je dit niet, maar het gebeurt dus wel. In jouw lijf. Nu eindelijk ook eens duidelijk in beeld gebracht.

Eerst even een waarschuwing:

Dit filmpje zorgt ervoor dat je wilt stoppen met roken. Definitief en voor altijd en het liefst zo snel mogelijk. Dus als je dat niet wilt, dan raad ik je echt af om dit filmpje te bekijken. Dan maak je ook geen afspraak met mij om in één hypnose sessie voor eens en voor altijd van het roken af te zijn, zodat jouw longen langzaam verder kunnen aftakelen door het effect dat in dit filmpje te zien is.

Als je dit filmpje wel bekijkt, dan waarschuw ik je nogmaals. Je wilt dan (als je roker bent) direct een afspraak met mij maken om definitief en voor altijd van het roken verlost te zijn. En als je niet roker bent, dan wil je dit bericht delen op je Facebook pagina of waar dan ook, om jouw vrienden en familie, de mensen waar jij om geeft, hiervoor te waarschuwen.

Ok, ik heb je gewaarschuwd.

Lees je nog steeds, dan feliciteer ik je hierbij met de beste stap die je nu gaat zetten, het bekijken van het filmpje. Dit zal ervoor zorgen dat jij zeer snel een niet roker zult zijn. Dit zal ervoor zorgen dat meerdere mensen in jouw leefomgeving, mensen waar jij van houdt, binnenkort niet rokers zijn. Gefeliciteerd.

Chinees filmpje

Het filmpje komt uit Hong Kong China. De teksten zijn dus Kantonees. Ik heb de inhoud van het filmpje daarom laten vertalen door een Chinese vriend van mij. Voordat je naar het filmpje gaat kijken, is het raadzaam om eerst even de inhoud te lezen, zodat je straks begrijpt wat je ziet:

Toelichting inhoud filmpje:

“Het getoonde experiment werkt met twee longen van een varken, omdat deze sterk overeenkomen met de structuur van de longen van mensen. Het doel van het filmpje is om te laten zien wat het effect op jouw longen is van het roken van slechts 60 sigaretten. De linkerlong krijgt namelijk verse lucht uit de ruimte van het experiment ingepompt. De rechterlong krijgt lucht met sigaretten rook van 60 sigaretten ingepompt.

Op enig moment laten ze in het filmpje een stukje zien van de luchpijp van de “roker”. Deze is dan bedekt met een vettige laag (teer). Dat is de reden waarom rokers vaak een droge mond hebben. In deze laag zitten alle chemicalieën en gifstoffen die uiteindelijk tot onder andere longkanker leiden.

Een student vraagt of het mogelijk is om de vetlaag schoon te maken van de luchtpijp. Het antwoord is dat dit inderdaad mogelijk is met deze long in het laboratorium (en dat laten ze vervolgens ook zien), maar in het echte leven met echte longen in je lichaam is hier nog geen manier voor gevonden.

Het effect van slechts 60 sigaretten voor een roker

60 sigaretten per dag is 30.600 in 10 jaar tijd en 140.000 in 40 jaar tijd. Als dit al het effect is van slechts 60 sigaretten…. hoe ziet jouw binnenkant er nu dan uit?

Voor veel mensen is 60 sigaretten de hoeveelheid die ze in 3 dagen naar binnen zuigen. Dus stel je maar eens voor hoe jouw longen eruit zien met de hoeveelheid sigaretten die jij nu al in je leven hebt opgerookt…..”

Als je er klaar voor bent, klik dan op onderstaande link om het filmpje in Facebook te kunnen zien. Ik zie je aanvraag voor een stoppen-met-roken-hypnose-sessie graag binnenkomen op info@hypnosehuisamsterdam.nl. En rook je niet, dan zie ik graag dat je dit bericht deelt op je eigen tijdlijn (niet liken, maar delen). Tot nu toe werk ik met een 90% succesratio na slechts 1 hypnose sessie bij mensen die alle andere middelen al hebben geprobeerd.

Klik op de volgende foto om het filmpje te zien:

Het effect van 60 sigaretten

 

2 antwoorden
 1. Kim in wetsuit
  Kim in wetsuit zegt:

  Ja, 60 sigaretten achter elkaar ja, niet helemaal een realistisch beeld.
  Ok roken is niet goed, maar als je peuk of 2 a 3 per dag rookt is er niets aan de hand.
  Als je een pakje per dag rookt moet je naar een psychiater, dat vind ik wel.
  De hele dag doorpaffen heb ik nooit begrepen. Het kost veel geld, het stinkt, je huid stort in, je aderen worden ruw van binnen, je conditie gaat er aan etc etc.
  Ik rook er 2 a 3 per dag omdat ik het dan lekker vind, meer dan dat en ik vind het vies.
  Tabak kan, net als drug en alcohol, erg leuk zijn zolang er maar verstandig mee om wordt gegaan.
  Maar laat mensen wel zelf de keuze maken.

  Beantwoorden
  • Marcel Borst
   Marcel Borst zegt:

   Dank voor je reactie Kim. Ik zou je willen vragen om een experiment aan te gaan. Want het lijkt alsof jij denkt dat jij gewoon kiest voor een sigaretje, terwijl het in werkelijkheid een verplichting is om die sigaret te roken. Mensen die slechts een paar sigaretjes roken zijn vaak meer “verslaafd” aan de sigaret dan zware rokers. Mijn vraag aan jou is dan ook om gewoon eens twee weken geen enkele sigaret te nemen. Zo bewijs je mij en jezelf dat je er inderdaad zelf voor kiest. En als twee weken je niet lukt, dan mag het ook slechts één week zijn. Probeer het eens. Stoppen met roken is voor elke roker net zo moeilijk. Je kiest er namelijk niet voor, je moet wel.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *