Hypnosehuisamsterdam.nl hooikoorts

Hooikoorts Code Rood

Mooi Weer Is Slecht Nieuws Voor Hooikoorts

Vandaag begint het zomerse weer echt vorm te krijgen. Temperaturen tussen de 20 en zelfs 25 graden worden verwacht. Heerlijk natuurlijk. Vooral als je geen hooikoorts hebt. Want dan kun je optimaal genieten van het weer. Maar vanochtend werd ook meteen gewaarschuwd. Het is code rood voor hooikoortspatiënten. De grassen groeien met dit weer heel snel en komen bijna direct tot bloei. Vanochtend liet een bioloog verschillende grassoorten zien met hun bloesem. De pollen hangen aan de grassen. Heel mooi en ook met verschillende kleuren. Maar toen deze bioloog tegen de grassen aantikte, zag je meteen dat er veel pollen vrijkomen. Je zag ze zo de lucht in vliegen. En dat zijn meestal de veroorzakers van hooikoorts.

Zoals ik al in meerdere berichten op mijn blog heb aangegeven, is er een vrij simpele techniek, die bij vele mensen de hooikoorts in één keer wegneemt. Tot nu toe heb ik die met succes toegepast op meerdere mensen. Vorige week, toen het nog 10 graden kouder was en volop regende, kwam een buurman bij mij langs voor hooikoort en voor stoppen met roken. Voor mij zijn dit twee verschillende sessies. We zijn daarom begonnen met de hooikoorts, want daar had hij op dat moment het meeste last van.

De hooikoorts sessie zelf duurt niet zo heel lang en voor hem was het meteen een goede ervaring om een keer in hypnose te gaan. Een tweede keer ga je namelijk altijd veel makkelijker en sneller in trance dan een eerste keer. Dat zou ons alleen maar helpen bij het stoppen met roken, want daar is een diepere ontspanning voor nodig dan bij de hooikoorts.

Afgelopen week is mijn buurman voor de 2e keer langsgekomen. Uiteraard om te stoppen met roken. Hij gaf mij toen al direct aan dat hij eigenlijk dezelfde dag van de hooikoorts sessie, direct na de sessie voelde hoe zijn ogen minder kriebelden en minder tintelde. Het was niet echt hooikoorts weer, maar hij voelde rond zijn ogen wel een prettige opluchting. De echte test gaat hij uiteraard deze week aan. Want als hij deze week zonder klachten in zijn tuin kan zitten, dan is ook hij in één sessie van de hooikoorts af. En dan is het voor hem ook genieten van het mooie weer en heeft hij geen behoefte meer aan waarschuwingen op het journaal over code oranje of code rood.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *