hypnosehuisamsterdam quote
Yousra, 26 jaar

Yousra is een jonge dame die geen enkele opleiding heeft kunnen afmaken, omdat ze continue wordt afgeleid door dingen in haar omgeving. Ze kon niet goed focussen en concentreren. Nu kreeg ze een kans op een eerste echte baan als tandartsassistente. Zij was heel onzeker en bang dat ook dit niet goed zou gaan. Maar deze baan was voor haar wel heel belangrijk om verder te kunnen met haar leven. Slechts na één sessie, kreeg ik onderstaande reactie van Yousra:

“Beste Marcel,

Ik ben onwijs blij dat ik gelukkig de dag van te voren nog even bij je langs kon komen. Ik heb vandaag inderdaad geen enkel moment gehad dat ik afdwaalde. Hierdoor merk ik dat ik al op korte termijn vooruitgang boek met de hypnosesessie.
Ik mocht vanaf het eerste moment al assisteren aan de stoel, dit waar menig starter zeker een maand over doet. Ontzettend bedankt, zij waren tevreden over vandaag.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *