Het onbewuste is als een walvis

Door Welke Walvis Laat Jij Je Sturen?

Je Onbewuste Is Krachtiger Dan Je Denkt

Waarom is het zo moeilijk om je doelen te bereiken? Het lijkt soms alsof je door jezelf wordt tegengewerkt in het bereiken van je eigen doelen. Hoe kan dat nou? Waarom kom je soms steeds verder weg van je doel als je er toch hard aan werkt? De antwoorden staan in dit blogbericht over de kracht van je onbewuste. Ook geef ik een korte animatie hoe jouw onbewuste werkt.

Welke kracht werkt je nou zo tegen?

Iedereen herkent het. Je hebt een doel voor ogen en daar werk je aan. Maar soms lijkt dat maar niet te lukken. Het is dan net alsof krachten die sterker zijn dan jij, tegen je zijn. Of in ieder geval niet meewerken. En in feite is dat ook precies wat er gebeurt. Je onbewuste bepaalt namelijk voor een groot deel in welke richting jij beweegt. En als dat net de verkeerde richting is voor de doelen die jij hebt gesteld, dan heb je pech. Dan is het moeilijk om je doelen te bereiken. Het voelt alsof je tegen de stroming in moet peddelen. En in feite is dat ook precies wat er aan de hand is.

Jij Maakt Je Eigen Walvis

Het maakt niet uit waar je mee zit. Wil je stoppen met roken en lukt het je niet? Ben je verlegen en wil je zelfverzekerder zijn? Heb je examenvrees? Is er vroeger iets vervelends gebeurd waardoor je nu misschien angsten voelt in sommige situaties? Heb je vliegangst of claustrofobie en wil je toch graag naar je familie in Australië? Durf je je niet te binden aan die ene persoon waar je toch zoveel van houdt? Allemaal frustraties die ertoe leiden dat doelen die jij jezelf stelt niet of lastig haalbaar zijn. Terwijl je toch duidelijk ziet dat dit bij anderen wel goed gaat. Waarom zij wel en jij niet?

Jouw onbewuste bepaalt de weg

Jouw onbewuste is als een walvis. Misschien hebben zij hun walvis net iets anders (op)gevoed dan jij dat hebt gedaan. Misschien omdat hun ervaringen in het leven precies die emoties en die energie geven die zij nodig hebben om wel hun doelen te bereiken.

Wil jij weten hoe jij dit ook kunt doen?

Kijk dan naar deze korte animatie en begrijp waarom het van belang is om je onbewuste de juiste kant op te laten gaan. Of om nieuwe doelen te stellen in de drijfrichting van jouw onbewuste. Dan kom je automatisch in de flow terecht en voel je direct dat het opeens allemaal “zomaar vanzelf gaat”. En dat is dan weer de kracht van je onbewuste. De vraag is dus: “Door welke walvis laat jij je sturen?“.

 

Het onbewuste is als een walvis. Hypnosehuisamsterdam.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *