Hypnosehuisamsterdam.nl stoppen met roken

Hypnose Lost Rookverbod Horeca Op

Tweede Kamer Stemt Voor Volledig Rookverbod

En dat is goed nieuws. Ook voor rokers overigens. Want door dit rookverbod wordt het weer prettig om in een kroeg te staan, ook voor de 70% niet rokers die dit land kent. Meer niet rokende mensen in de kroeg betekent namelijk meer aanspraak voor jou, meer gezelligheid voor jou en voor de eigenaar natuurlijk meer omzet. Want al die niet rokers die gingen uiteraard nooit naar de kroeg omdat het daar helemaal blauw stond van de rook. Maar dat is nu verleden tijd. Ook voor de roker is dit heel goed nieuws. Eindelijk een goede reden om definitief en zonder problemen te stoppen met roken. Gewoon, omdat het kan. Met hypnose.

Want stel je toch eens voor. Je gaat naar je eigen vertrouwde kroeg en je kunt daar nu de hele avond aanwezig zijn, je biertje drinken en gezellig babbelen met al die andere mensen uit je eigen omgeving zonder naar buiten te moeten voor je sigaret. Je leert nieuwe mensen kennen en het maakt je niet uit dat je niet meer mag roken in je bruine kroeg, want je hebt helemaal geen behoefte meer om te roken. Het hele idee van een sigaret in je handen of tussen je lippen komt gewoon niet meer bij je op. Het is geen item meer voor je. Je bent een niet roker geworden. Je vindt het zelfs vies als je nog sigaretten ruikt of een asbak. Maar gelukkig gebeurt ook dat niet meer in jouw kroeg, want al die asbakken zijn straks definitief weg. De geur van nicotine verdwijnt na een tijdje ook gewoon vanzelf en dan vindt iedereen het heerlijk om even een paar uurtjes in jouw bar te ontspannen en te socialiseren.

Opeens maakt het niet meer uit dat je rookte. Want die leuke meid of die leuke vent waar je mee staat te flirten heeft er geen probleem mee dat je een niet roker bent geworden. Hij of zij vindt het helemaal niet erg dat jouw adem en jouw lijf niet meer naar nicotine ruiken. Als je thuiskomt, dan vind je het zelf ook helemaal niet meer erg dat je hele huis en je kleding niet meer naar de rook stinkt. Je hoeft minder vaak te wassen, je spullen blijven langer fris en je krijgt er veel meer vrienden en vriendinnen bij. Die overigens ook allemaal niet roken.

Je geniet weer volop van het leven. Je krijgt weer alle smaak terug in je mond. Opeens proef je namelijk weer van alles wat je eet. Het eten wordt dan weer een feest. En je ruikt ook weer van alles. De groene natuur als je in de bossen loopt, het vers gemaaide gras van een park, de bloemen die bloeien. Heerlijke geuren van bakkerijen en restaurants onderweg. Alles komt weer terug.

Nee, deze dag waarop de tweede kamer definitief kiest voor een algeheel rookverbod, gaat ook jouw leven drastisch veranderen. Dit wordt de dag die jij je gaat herinneren als de dag waarop jij definief hebt besloten om nu te stoppen met roken. Het scheelt je namelijk honderden euro’s per maand, die je nu gewoon aan leuke dingen kunt besteden. Je houdt eindelijk geld over voor een extraatje voor jezelf of voor anderen. En dat allemaal omdat jij alleen weet dat je in één sessie van je rookgedrag af kunt komen bij hypnosehuisamsterdam.nl. Want reken maar eens uit. Een pakje per dag komt al gauw op 230 euro per maand. En dat is nog maar één pakje per dag. Hoeveel rook jij nu gemiddeld?

Neem daarom nu het besluit dat ook jij niet meer wilt worden geleefd door die akelige sigaret. Die sigaret waardoor jij als een paria wordt behandeld in de bar of in het restaurant. Die sigaret die ervoor zorgt dat mensen van je afgaan in plaats van naar je toekomen. Die sigaret die ook jouw leven met 15 jaar verkort. Neem nu dat besluit en ik help je erbij. Met alle energie zal ik ervoor zorgen dat jij inderdaad vanaf morgen al een niet roker zal zijn.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *