Hypnotherapie bij Hypnosehuisamsterdam

Hypnotherapie In Amsterdam

Hypnotherapie Kan Ook Jouw Oplossing Zijn

In mijn praktijk voor hypnotherapie help ik mensen met het oplossen van problemen waar ze soms al jaren mee in gevecht zijn. Met behulp van hypnose laat ik het onbewuste dan zelf het probleem oplossen. Hierdoor zijn problemen vaak voor eens en voor altijd verdwenen. Soms gaat dat al in één sessie, soms zijn daar meerdere sessies voor nodig. Maar hypnotherapie vergt nooit een veel langer traject dan maximaal drie tot vijf sessies.

Wat Kan Hypnotherapie Doen?

Ik geloof dat veel mensen al van alles hebben geprobeerd om bepaalde problemen op te lossen. Gesprekken met familie of vrienden, de huisarts, misschien zelfs ziekenhuizen, medicijnen, psychologen of psychiaters.

Gedrag wordt echter voor 95% door je onbewuste gestuurd. En probeer dat maar eens door op bewust niveau te praten, te veranderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het op onbewust niveau werken zeer effectief kan zijn. Ik geloof dus stellig in de kracht van het onbewuste, waardoor het niet altijd nodig is om medicijnen te gebruiken of langdurige en dure trajecten te lopen bij psychologen of ziekenhuizen. Ik geloof ook dat deze kracht van het onbewuste kan worden ingezet voor veel meer zaken dan mensen denken.

Ik geloof dat de wereld om mij heen beter wordt als mensen op een eenvoudige manier problemen achter zich kunnen laten. Het is voor mij dan ook belangrijk om dit door middel van hypnotherapie, bij zoveel mogelijk mensen voor elkaar te krijgen. En hypnotherapie is inderdaad heel eenvoudig. Het enige wat je ervoor moet doen is je lekker ontspannen en luisteren naar wat ik je zeg. Dat kan iedereen.

De Vooroordelen Tegen Hypnotherapie

Toen ik zelf nog niet met hypnose werkte en het zelf nog nooit had ondervonden, vond ik hypnose en hypnotherapie altijd maar eng en mysterieus. Ik kende hypnose alleen van de televisie en had het één keer in het echt gezien. Ik dacht toen nog dat de hypnotiseur die mensen volledig in zijn macht had. Dat hij alles met ze kon doen wat hij wilde. Dat de persoon die daar onder hypnose was, geen eigen wil meer had en in een diepe slaap was verzonken. Inmiddels weet ik beter, want niets van dit alles is waar.

Enkele Ervaringen Uit Mijn Hypnotherapie Praktijk

De 21-jarige zoon van een vriend van mij was al 1,5 jaar via zijn huisarts bezig met onderzoeken in diverse ziekenhuizen. Hij zou starten met een langdurig traject bij een psycholoog. Hij was namelijk continue oververmoeid en kon echt helemaal niets meer. Totdat hij bij mij een hypnotherapie sessie heeft ondergaan. Dezelfde week nog, kwam de energie weer terug. Hij sport nu weer volop en is ook weer volledig aan het werk bij zijn baas.

Een 30 jarige ondernemer uit de horeca rookte zich helemaal suf. Hij had zoals zoveel mensen, alles al geprobeerd. Niets werkte. Tot hij mij vroeg of hypnotherapie iets voor hem kon betekenen. Nu is hij al een jaar van het roken af, voelt hij zich veel gezonder, proeft hij weer alle smaken en ruikt hij weer alle geuren.

In een bar raakte in gesprek met een man van 55. Hij was direct geïnteresseerd in de mogelijkheden van hypnotherapie. Ik vertelde hem over bijvoorbeeld stoppen met roken, angsten en fobieën, allergieën en hooikoorts.
Hij is bij mij langs geweest en na één sessie had hij voor het eerst in 20 jaar geen enkele last meer van zijn hooikoorts. Ik kreeg na een paar maanden zelfs een kaartje vanaf zijn vakantie adres, hij zat voor het eerst in zijn leven in een tentje op een camping midden in de landerijen van Italië.

Via een kennis van mij kreeg ik contact met twee verschillende mannen die beide last hadden van claustrofobie. Zij moesten binnenkort voor onderzoek door een MRI scan. Alleen het idee bracht ze al volledig in paniek. Na een hypnotherapie sessie hebben beide mannen de MRI scan overleefd en geen enkele angst gevoeld.

Ik Wil Hypnotherapie. Wat Moet Ik Doen?

Je hebt misschien nu al een voorgevoel met welk probleem ik jou eventueel mee zou kunnen helpen. Doe dus net als de mensen waar ik over heb verteld en neem gewoon contact met mij op. Dat kan via een email of een telefoontje. Op mijn website heb ik ook een speciaal contactformulier opgenomen. Om het je gemakkelijk te maken.

Dus bel of mail mij nu en dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen. Een oriënterend gesprek kost je uiteraard niets. Ik hoor graag snel wat van je.

Lees hier verder meer over:

Hypnotherapie om te stoppen met roken

Hypnotherapie tegen hooikoorts

Hypnotherapie tegen allergieën

Hypnotherapie tegen angsten

Hypnotherapie om pijn weg te nemen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *