Hypnosehuisamsterdam.nl hooikoorts

Hoe Verwijder Je Hooikoorts Met Hypnose

Hooikoorts is gemakkelijk weg te nemen

Gisteren was ik weer getuige van enkele mensen die last hebben van hooikoorts. Als ik dat zie en hoor wat ze ondergaan, dan ben ik blij dat ik daar geen last van heb. Tranende ogen, veel jeuk op en achter je ogen, opgezwollen slijmvliezen in je neus en een algemeen gevoel van irritatie. En het is zo makkelijk om weg te nemen. Niet met medicijnen, want die hadden ze allebei. Maar met hypnose. In deze bijdrage vertel ik je de stappen die ik zet om jouw hooikoorts weg te nemen.

Medicijnen werken niet of nauwelijks

Ik vroeg gisteren aan een man die hooikoorts heeft of hij medicijnen gebruikt. “Ja”, zei hij, “ik heb ze wel, maar ik gebruik ze niet. Het heeft toch bijna geen effect”. De andere persoon die ik sprak gaf aan dat de medicijnen het wel minder erg maakte, maar dat hij dan toch nog steeds veel last bleef houden. Het is jammer dat je met medicijnen allemaal kunstmatige chemicalieën in je lichaam brengt die ook weer andere effecten kunnen hebben. Het is gewoon niet iets natuurlijks.

Zet je eigen chemische fabriek in werking

De chemische fabriek in je brein is wel 100% natuurlijk. Je brein scheidt elk moment honderden verschillende hormonen en andere chemische reacties af om ervoor te zorgen dat ergens in je lichaam een bepaald effect wordt bereikt. Al je gevoelens en emoties vinden hun oorsprong in deze chemische fabriek. Ook je gedrag is het gevolg hiervan. En de samenstelling van de chemicalieën die dan vrijkomen is altijd perfect voor het doel wat het heeft. Dus waarom die fabriek ook niet inzetten voor het oplossen van jouw hooikoorts?

Hooikoorts is gedrag

Als je begrijpt (en even aanneemt) dat hooikoorts niets anders is dan gedrag, dan begrijp je ook waarom het zo eenvoudig is om hooikoorts met hypnose weg te nemen. Hooikoorts is immers niets anders dan “de reactie van je brein (het lichaam) op een externe stimulus (pollen of stof)”. En dat is nu precies de definitie van gedrag: De reactie van je brein/lichaam op een externe stimulus. Het enige wat we dus moeten doen is je brein vertellen dat het de verkeerde reactie vertoont. Het kan immers prima reageren in al die andere situaties buiten en binnen wanneer je geen hooikoorts verschijnselen hebt. En daar is vaak ook (fijn)stof in de lucht of andere vervuiling. Als het brein daar op een “gezonde” manier op kan reageren, waarom dan niet op de momenten dat er pollen in de lucht zijn? En dat is precies wat ik je brein vertel als je komt voor het wegnemen van hooikoorts.

De therapie tegen hooikoorts

Eerst hebben we een voorgesprek, waarin ik wil weten wat jij precies doet als je pollen detecteert. Hoe reageer je dan? Welk gedrag laat je dan zien. En wanneer heb je dat gedrag niet? Dat laatste is dan de hulpbron die ik inzet om jouw brein in te laten zien dat het ook op die manier kan reageren.

Daarna doen we een sessie met een leuke visualisatie. In die visualisatie vertel ik jouw onderbewuste, in de taal van je onderbewuste, wat de bedoeling is. Dat het eigenlijk een vergissing heeft gemaakt. Dat het prima kan reageren op de pollen zoals het ook altijd reageert in jouw hulpbron situatie. En dat dat jou enorm zal helpen. Zodra jouw onbewuste dit begrijpt en aanneemt, is de hooikoorts verdwenen.

Bij sommige mensen is dit nog niet voldoende. Die hebben meer onbewuste analyse nodig. Dan gaan we terug naar het eerste moment waarop de hooikoorts is ontstaan. We analyseren precies wat er dan gebeurt en waarom dat zo is gebeurd. Daarna veranderen we deze ervaring of herinnering, waardoor het anders is gelopen. En dat heeft dan hetzelfde effect alsof ik een dominosteentje heb omgegooid. Want dat leidt dan weer tot het omvallen van al die andere herinneringen die je hebt aan je hooikoorts. Ook dan is er een grote kans op het definitief kwijt zijn van de hooikoorts.

Ik heb gelukkig al meerdere mensen blij kunnen maken met deze techniek. De getuigenissen van een paar van deze mensen staan verderop op mijn site. Het vergt tussen de één en drie sessies om dit voor elkaar te krijgen. Maar daarna heb je dus nooit meer tranende en jeukende ogen. Hoef je nooit meer een pilletje te slikken of een spray te gebruiken tegen hooikoorts en kun je zonder problemen genieten van het mooie weer buiten in het park. Volgens mij dus een no brainer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *