Rieta (46) heeft geen vliegangst meer

Leuke reactie van een cliënt

Rieta heeft al vele jaren lang last van extreme reisziekte en is daarom gevoelig voor diverse soorten vervoer (bijvoorbeeld met een auto rijden). In het vliegtuig heeft ze de hele vlucht angsten en paniekaanvallen, tot overgeven aan toe. Ik heb Rieta twee keer gezien voordat ze op een grote verre vakantie naar Canada zou gaan, met een maand tussen beide sessies.

Niet omdat het nodig was om haar twee keer te zien, maar omdat Rieta zichzelf nog niet zo zeker voelde vlak voor haar vertrek. Inmiddels is ze weer terug en heeft ze mij een bericht gestuurd. Ook Rieta is nu overtuigd:

“Hé Marcel. We zijn terug uit Canada. En wat denk je: 2 superfijne vluchten gehad! Zowel heen als terug zat ik vrij relaxed in het vliegtuig, ook vantevoren heb ik me veel minder druk gemaakt. Zelfs bij wat turbulentie geen centje pijn. De verminderde nervositeit en stress wijt ik toch aan jou. Echt top! Nog ontzettend bedankt daarvoor.”

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *