Stoptober.nl Kortingsactie

Stoptober.nl 2015: Opnieuw een Goed Initiatief

Deze maand wordt volop promotie gemaakt voor de Stoptober.nl site. In de maand oktober probeert deze site zoveel mogelijk mensen te laten stoppen met roken. En elk initiatief waardoor mensen stoppen met roken wordt door mij van harte ondersteund. Dus ook het Stoptober.nl initiatief. En om meteen boter bij de vis te doen, geef ik in de maand oktober een mooie korting op mijn eigen bewezen methode om in één dag te stoppen met roken via hypnose. Heb je interesse?

Wat ik wel vreemd vind, is dat de stoptober.nl site wordt ondersteund door partijen die allerlei methoden ondersteunen die in praktijk niet blijken te helpen. En dat het voornamelijk initiatiefnemers zijn die banden hebben met de pharmaceutische industrie. Ziekenhuizen die Champix voorschrijven, een “geneesmiddel” voor stoppen met roken met zoveel verschrikkelijke bijverschijnselen, dat mensen die dit gebruiken meer problemen hebben na het gebruik hiervan, dan toen ze nog rookten. Ik kan erover meepraten. Ik heb zelf mensen behandeld die door Champix hele zware bijverschijnselen hebben gekregen. Na mijn behandeling waren ze in één keer gestopt met roken en hoefden ze die chemische rotzooi niet meer in te nemen. Een echte win/win situatie dus.

Maar ook e-sigaret fabrikanten, verkopers van nicotinepleisters en andere methoden die wetenschappelijk bewezen geen of weinig effect hebben, worden op de stoptober.nl site gepromoot. En begrijp me niet verkeerd, ik ben een absolute voorstander van elke vorm waardoor mensen stoppen met roken. Maar waarom die mensen niet gewoon de makkelijkste en snelste methode toepassen die er is, is mij een raadsel. Op de hele site staat hypnose namelijk niet eens als alternatief genoemd. Er is geen enkele hypnotherapeut verbonden aan het stoptober.nl initiatief.

Stoptober.nl Ondersteuning

In plaats daarvan probeert de stoptober.nl site en de ondersteunende partijen zoveel mogelijk adviezen te geven (verwijzingen te doen) hoe de oktober maand zonder sigaretten door te komen. Dat mensen hierbij heel veel problemen ondervinden, door de continue hunkering naar de sigaret, door bijeffecten zoals heel veel gaan eten en vooral zoete dingen tot zich nemen, daar gaat de site gemakshalve volledig aan voorbij.
Ze verwijzen dan door naar de “experts”, de artsen in de ziekenhuizen, die weer de ondersteunende medicijnen en de nicotine pleisters gaan voorschrijven. Een gemiste kans dus.

En daarom wil ik deze maand voor alle 38.200 deelnemers aan Stoptober.nl die zich tot de dag van vandaag hebben ingeschreven, mijn eigen voorstel doen aan hun strijd tegen de sigaret. Tijdens de maand oktober geen ik namelijk 20% korting op mijn unieke hypnotherapeutische sessie “stoppen met roken”. Tot nu toe heb ik 85% slagingspercentage na 1 sessie. Daar kan geen champix, e-sigaret of nicotinepleister tegenop. En mijn site is niet alleen tijdens de maand oktober actief voor mensen die willen stoppen met roken zoals stoptober.nl, maar het hele jaar door, dag in, dag uit.

Stop Nu Makkelijk Met Roken

Wil jij zonder hunkering, zonder bijverschijnselen, zonder extra kilo’s en zonder chagrijnig te worden de oktober maand en alle maanden daarna stoppen met roken? Wil jij zonder chemische hulpmiddelen in je lijf te gooien op eigen kracht de sigaret vaarwel zeggen? Wil jij nu eindelijk aan jouw omgeving laten zien dat jij ook een gezonde niet roker kunt zijn? Meld je dan nu aan voor mijn unieke stoppen met roken programma. En als je in je mail refereert aan de stoptober.nl actie, dan krijg je van mij 20% korting.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *