Marcel En Evelina

Het is altijd leuk als cliënten een filmpje maken waarin ze aangeven dat ze tevreden zijn met het resultaat dat ze bij Hypnosehuisamsterdam.nl hebben geboekt. Marcel en Evelina hebben ook recent een getuigenis voor mij gemaakt. En vooral het effect van de sessie op Evelina was verrassend. Zelfs voor mij. En ik heb al heel wat wonderen zien gebeuren met hypnotherapie. In dit bericht lees je welke wonderbaarlijke effect een simpele stoppen-met-roken sessie op haar heeft gehad.

Marcel (33 jaar en ondernemer)

Zo kwam ik kortgeleden Marcel weer eens tegen. Voor mij is het altijd spannend als ik cliënten na een tijdje tegenkom. Marcel is begin september bij mij langs geweest voor een sessie Stoppen met Roken. Dit korte filmpje is opgenomen in zijn eigen zaak.

Reactie Marcel (gestopt met roken)
Marcel wilde graag van het roken af, maar dat lukte hem niet op eigen kracht. Hij deed het niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn vrouw en kinderen. En laat ik die nu net een belangrijke rol hebben gegeven tijdens de hypnosesessie, waardoor ook Marcel in één sessie nu definitief een niet roker is geworden!

Evelina (43 jaar en concertpianiste)

Maar ook Evelina heeft twee super getuigenissen achtergelaten. Deze Russische dame kwam in eerste instantie bij mij omdat ze nu eindelijk echt wel eens definitief en voor eens en voor altijd wilde stoppen met roken. Tot nu toe was dat haar op eigen kracht niet gelukt. Maar na één sessie was ook Evelina definitief een niet-roker. En die sessie had haar nog veel meer opgeleverd. Na een paar weken belde ze mij op. Ze wilde graag een tweede sessie doen, maar dan om te werken aan haar professionaliteit en stressverwerking.

Na de eerste sessie bleek namelijk al heel snel dat zij een totaal ander persoon was geworden! Geen stress meer, heel ontspannen en veel professioneler. Niet zijzelf, maar vooral haar leerlingen constateerden dat ze zoveel relaxter was geworden tijdens de pianolessen die zij geeft. Maar zij had zelf ook gemerkt dat ze moeilijke pianostukken op het podium ineens veel gemakkelijker kon spelen, zonder dat daar al te veel stress bij komt kijken. Zij voelde ook dat zij veel meer met de energie van haar eigen Russische pianoleraar speelde. Letterlijk zei ze tegen mij: “Het is net alsof ik mijn eigen pianoleraar ben.” En dat was niet de eerste de beste. Evelina werkt namelijk op een kwalitatief zeer hoog niveau als concertpianiste. Zij heeft masterclasses gehad van de beste leraren ter wereld. En daarom wilde zij in een tweede sessie nog een stap verder gaan om op die manier te werken aan de verwezenlijking van haar eigen professionele carrière.

Evelina heeft na de 2e sessie, die dus niet nodig was voor het roken, maar volledig gericht was op haar werk en op de manier waarop ze met stress omgaat, onderstaande twee getuigenissen ingesproken. De eerste is in het Engels en de tweede is in het Russisch.

Zo sta ik ook altijd weer versteld wat het onbewuste allemaal doet als ik het onbewuste tijdens de sessie de opdracht geef om “alle oorzaken weg te nemen die leiden tot het rookgedrag…”. Bij Evelina was dat blijkbaar voor een groot gedeelte stressgebonden. Mooi om ook nu weer getuige te zijn van de kracht van het onbewuste.

Het jij ook iets waarvan jij denkt dat ik (en jouw onbewuste) de oplossing zijn? Neem dan gerust contact met mij op. Zo is het bij Evelina en Marcel ook begonnen.

Reactie Evelina (gestopt met roken)

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *