Goede Voornemens 2016

De laatste dag van het jaar. Veel mensen starten het nieuwe jaar met goede voornemens. En het meest gekozen goede voornemen is stoppen met roken. Helaas is de slagingskans niet zo heel hoog. Slechts 3% houdt het vol om op eigen kracht te stoppen met roken. Binnen een paar weken zijn de meeste mensen die het hebben geprobeerd weer terug bij af. Maar dat hoeft niet. Want afgelopen jaar had ik een slagingspercentage van maar liefst bijna 90% na één sessie stoppen-met-roken via hypnose. Ga jij ook weer een goed voornemen doen en een poging wagen, of neem je contact op om dit goede voornemen nooit meer te hoeven nemen?

Lees in deze bijdrage enkele reacties en hun beoordeling van cliënten van het afgelopen jaar.

“Goed ontspannen en vriendelijk. Ongelooflijk dat het helpt, maar het helpt!”

Beoordeling: 10

Angelique, (nu 5 maanden lang een niet roker)

“Ik heb het als positief ervaren. Ben nog steeds van het roken af.”

Beoordeling: 8

Ingrid, (nu 3 maanden lang een niet roker)

“Het eerste uur (de uitleg) vond ik erg waardevol. De hypnosesessie zelf vond ik interessant. Maar of ik echt in hypnose ben geweest?”

Beoordeling: 10

Jan Joost (nu 10 maanden lang een niet roker)

“Eerste uur vond ik stemmingmakerij. Tweede uur was erg prettig.”

Beoordeling: 9

Menno (nu 8 maanden lang een niet roker)

“Twee sessies gehad: na beiden sessies geen moeite om niet te roken. Helaas na drie maanden toch opnieuw begonnen. Sessies waren indrukwekkend en emotioneel.”

Beoordeling: 8

Nancy (na 3 maanden weer begonnen met roken)

“Ik heb deze sessie als zeer goed ervaren. Marcel kwam hoog aangeraden en wat mij vooral als zeer goed overkwam is zijn slagingspercentages van mensen die stoppen na slechts 1 sessie. Onmiddellijk na de sessie had ik al geen behoefte meer aan een sigaret en nu 5 maanden later nog steeds geen enkele behoefte. Ik zou Marcel dan ook bij iedereen aanraden die op een stress vrije manier wil stoppen met roken.”

Beoordeling: 9

Arthur (nu 5 maanden een niet roker)

“De sessie zelf was intens en het resultaat effectief. Het voelde veilig en de stem van Marcel is bijzonder prettig. Ik ben gestopt met roken, kan er makkelijk afblijven en ben daar blij mee. Het is wel zo, dat ik het nog steeds lekker vind ruiken. Geen anti-roker geworden dus. Voel wel de sterke overtuiging er niet meer mee te beginnen en dat wordt met de dag makkelijker. Aanrader!”

Beoordeling: 10

Tillie (nu 9 maanden een niet roker)

“Ik heb de sessie als erg positief ervaren. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, het voorgesprek was goed en ik ben daarna zeer fijn in hypnose gebracht.”

Beoordeling: 10

Peter (nu bijna een jaar een niet roker)

“Aller eerst zeer positief. Ben tot na de zomer geheel rookvrij geweest. Helaas ben in daarna in een stress volle periode gekomen en weer gaan roken”

Beoordeling: 9

Thijs (na 5 maanden weer begonnen met roken)

“Ik heb de sessie als positief ervaren. Het was heftig, maar effectief. Ik ben gestopt met roken eind juli 2015 en dat ben ik nog steeds.”

Beoordeling: 9

 

Heleen (nu 6 maanden lang een niet roker)

Lees voor meer achtergronden over de kans op succes bij goede voornemens mijn blogbericht op ikstopwel.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *