Karin (34)

Leuke reactie van een cliënt

Karin is een ambitieuze dame van 34 jaar met een goede functie op een ministerie. Voor een nieuwe baan moet zij regelmatig presentaties geven. Een presentatie fobie houdt haar echter tegen. Ze wil zelfs weer ontslag nemen, tot ze één hypnosesessie bij mij heeft ondergaan. Haar reactie op de dag na de sessie, na de zo gevreesde presentatie spreekt boekdelen:

“Hoi Marcel,
Ik weet niet wat je met me gedaan hebt maar de presentatie welke ik vandaag moest geven ging ontzettend goed. Wat nog belangrijker is, is dat ik voor de tijd geen paniekaanval(len) gehad heb.

Voor jou was gisteren misschien ‘gewoon’ een werkdag maar voor mij was het (op de bevalling van mijn kleine man na ;-)) 1 vd meest bijzondere momenten van m’n leven! Daar wil ik je nu al ontzettend voor bedanken.”

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *