Marc (36)

Leuke reactie van een cliënt

Marc stuurde mij eind januari een email. Daarin vertelde hij mij dat hij en zijn vriend regelmatig vliegen, maar dat ze altijd met veel angst in het vliegtuig zitten. Ook de voorpret voor een vakantie kan behoorlijk verpest worden door het onrustige gevoel. Zijn vriend gelooft niet zo in hypnose, maar Marc wel en wil het daarom graag proberen.

Ik heb twee sessies met Marc gedaan. Ik wist zelf al na de eerste sessie dat zijn vliegangst voorbij was, maar Marc had meer overtuiging nodig. Dus gewoon voor de zekerheid, wilde hij ook nog een tweede sessie. Half mei kreeg ik opnieuw een email van Marc:

“Hi Marcel,

Ik wilde je na onze verre reis even laten weten dat het top is gegaan. Ik had zo goed als geen angst voor en tijdens de vluchten. We hebben er 4 gemaakt en tot nu toe top!

Dank!!”

Ik wacht nu rustig af wanneer zijn vriend zich meldt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *