Groepssessie Stoppen met Roken Hypnosehuisamsterdam.nl

Groepssessies afvallen of stoppen met roken

Sinds een jaar geef ik samen met collega hypnotherapeut Bianca L’abée groepssessies. Voor zowel afvallen (zonder dieet) als om te stoppen met roken. Mijn collega is namelijk gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht en ik ben gespecialiseerd in stoppen met roken in één sessie. Wij hebben onze krachten gebundeld en samen doen wij nu ook groepssessies. Dit is aantrekkelijk niet alleen vanwege de prijs, maar ook vanwege de extra begeleiding die wij vooraf en achteraf geven.

Wil jij zonder dieet op een veilige manier overtollig gewicht kwijt raken? Of wil jij nu eindelijk wel eens afscheid nemen van de afhankelijkheid van die rot sigaret? Lees dan hier meer over onze werkwijze in onze groepssessies.

Experimentele groepssessie Texel

Het begon eigenlijk heel toevallig. Mijn collega had een cliënt in haar praktijk die haar programma liep om overgewicht kwijt te raken. Het resultaat was verbluffend. In een jaar tijd woog zij 40 kilo minder, zonder enige moeite. Deze dame kwam van Texel en vroeg of het mogelijk was om enkele vriendinnen van haar op Texel te behandelen. Ook wilde zij en enkele kennissen graag van het roken af en zij vroeg wat de mogelijkheden daarvoor waren.

Om een lang verhaal kort te maken: twee maanden later deden mijn collega en ik onze eerste “experimentele” groepssessie op Texel. In de ochtend stonden we voor een groep mensen die begonnen met het “Ik verander wel” virtuele maagband programma voor gewichtsverlies. In de middag stonden we samen voor een groep mensen die dolgraag wilden stoppen met roken. Hiervoor heb ik speciaal het “Ik stop wel” stoppen met roken programma ontwikkeld.

Resultaten groepssessie stoppen met roken

Het slagingspercentage bij één op één sessies in mijn praktijk aan huis ligt extreem hoog: 85% van mijn cliënten stopt definitief met roken na slechts één sessie. Dat is bijna twee keer zo hoog als bij de gemiddelde collega hypnotherapeut. Ik ben dan ook niet voor niets de specialist op dit gebied. Ik was dus zeer benieuwd hoe hoog het slagingspercentage zou zijn bij een groepssessie. Een groepssessie werkt toch anders dan individueel.

Ik heb maar één doel en dat is Nederland rookvrij maken en iedereen die wil stoppen met roken hierbij helpen. Een goede groepssessie helpt mij dus in het behalen van mijn doelstelling. Het resultaat van de eerste groepssessie op Texel overtrof echt al mijn verwachtingen. Na twee maanden heb ik met de hele groep contact gezocht. En wat bleek? 92% van de groep heeft niet meer gerookt en het overgrote deel daarvan had daar geen enkele moeite mee. Dit was voor ons echt een verbluffend resultaat. Nu weten we uiteraard dat je nooit een percentage kun afmeten aan slechts één ervaring. Inmiddels hebben we meerdere groepssessies gedaan en we weten nu zeker dat ook bij groepssessies het slagingspercentage minimaal op 85% ligt.

Het “Ik stop wel” stoppen met roken programma bestaat naast die ene groepssessie ook uit extra ondersteuning via email. Zowel vooraf aan de sessie als in de weken daarna. Want mijn doel is om ook de 15% mensen die nog wat moeite heeft na de sessie, zover te krijgen dat ook zij na een paar dagen of weken geen behoefte meer voelen. En ik heb al van meerdere mensen gehoord dat deze ondersteuning hun heeft geholpen. Zij waren in eerste instantie nog niet helemaal van de behoefte aan een sigaret af, maar mijn tips en trucs heeft ze door die eerste weken geloodst, om er daarna achter te komen dat het ook voor hun heel eenvoudig is om nooit meer te roken.

Resultaten groepssessie afvallen zonder dieet

Ook de groep mensen die het “Ik verander wel” virtuele maagband programma instapten, had goede resultaten. Dit programma heeft een doorlooptijd van meer dan 4 maanden begeleiding. In eerste instantie de groepssessie (waarin wij de maagband op onbewust niveau installeren) en daarna in een vervolg programma via email. In dat programma sturen wij elke deelnemer regelmatig nieuwe hypnose sessies toe. Wij werken dan op de onderliggende problemen en op de oorzaken van het overgewicht. Want dat extra gewicht komt natuurlijk wel ergens vandaan. En als je daar niet aan werkt, dan is het resultaat ook veel minder of in ieder geval niet blijvend.

Gedurende meer dan vier maanden ontvangen alle deelnemers dus meerdere MP3 sessies. Deze kunnen ze thuis afluisteren in hun eigen tijd en in hun eigen tempo. Na die begeleidingsperiode gaat het onbewuste programma gewoon door. Want wij hebben het onbewuste de opdracht gegeven om op een gezonde manier door te gaan tot het streefgewicht is bereikt.

De grote kracht van dit programma ligt in het feit dat deelnemers sessies kunnen herhalen zo vaak ze willen. En het effect daarvan bleek ook al snel. Want na een half jaar al was bijna de hele groep al vele tientallen kilo’s lichter geworden. En nu bijna een jaar later, weten we dat er inderdaad ook nu weer mensen bijzitten die 30 tot 40 kilo kwijt zijn geraakt en nog nooit zo lekker in hun vel hebben gezeten. Hun emotionele problemen zijn opgelost. Ze voelen zich gelukkiger, zijn zelfverzekerder en nog belangrijker: de weegschaal geeft ze elke dag opnieuw een compliment.

Heb jij interesse in een groepssessie?

Zowel mijn collega als ik, hebben een grote wachtlijst voor individuele sessies. Nu wij weten dat de groepssessies minimaal net zo effectief werken, zijn wij overgegaan op regelmatige groepssessies. Deze kunnen wij aanzienlijk goedkoper aanbieden dan één op één begeleiding. Dit is dus ook in het voordeel van de deelnemers zelf. Ze betalen namelijk aanzienlijk minder en krijgen minimaal dezelfde en vaak zelfs nog betere resultaten. Ik mag dan ook terecht stellen dat Bianca en ik heel tevreden zijn met deze groepssessies.

Groepssessie “Ik verander wel”: voor gewichtsafname zonder dieet

  • Wil jij overtollig gewicht kwijt raken door in je eigen tijd en omgeving te werken aan de onderliggende onbewuste oorzaken?
  • Wil jij je streefgewicht bereiken op een gezonde en eenvoudige manier zonder een dieet te volgen?
  • Ben jij ook overtuigd dat al die diëten niet werken?
  • Of wil je eerst nog even wat meer informatie door ons gratis e-book te downloaden over het “Ik verander wel” programma?

Klik dan hier voor het gratis e-book, meer informatie en achtergronden van het “Ik verander wel” virtuele maagband programma. 

Groepssessie “Ik stop wel”: voor definitief stoppen met roken

  • Of ben je een roker en kies je er liever voor om deel te nemen aan de groepssessie stoppen met roken?
  • Wil jij ook eenvoudig en met extra begeleiding in de eerste weken voor eens en voor altijd stoppen met roken door de inzet van de kracht van jouw onbewuste?
  • Wil jij ook je onafhankelijkheid weer terug?
  • Wil jij nooit meer afhankelijk zijn van die rot sigaret?
  • Of wil je eerst nog wat meer informatie door ons gratis e-book te downloaden over het “Ik stop wel” programma?

Klik dan hier voor meer informatie over onze groepssessie van het “Ik stop wel” stoppen met roken programma.

Wij zien je graag terug op één van onze groepssessies. De data en locaties delen wij met jou op de pagina’s in bovenstaande linkjes.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *