Hypnosehuisamsterdam.nl vliegangst

Vliegangst opgelost met Hypnose

Vliegangst. De meeste mensen hebben er gelukkig geen last van. Want als dat wel zo is, dan is dat echt een hele vervelende angst. Inmiddels heb ik meerdere mensen met vliegangst geholpen. En tot nu toe was daar nooit meer dan slechts één sessie voor nodig. Vliegangst is net als de meeste andere angsten vrij eenvoudig weg te nemen. Ook vandaag kreeg ik weer een leuk bericht van een cliënt die ik in één sessie van haar vliegangst (en angst voor kleine ruimtes) heb afgeholpen. Lees hier haar verhaal.

Ongeloof bij de cliënt

Deze dame geloofde het alleen niet. Na de eerste sessie controleer ik altijd even op onbewust niveau of de angst weg is. Daar heb ik meerdere technieken voor. En het onbewuste gaf onmiskenbaar aan dat de vliegangst definitief voorbij was. En ondanks dat ik een goede vriend van deze collega al eerder van zijn vliegangst had afgeholpen, ook in één sessie, twijfelde zij of dat bij haar ook het geval was. Want op bewust niveau merk je natuurlijk geen enkel verschil als je niet hoeft te vliegen. De proof of the pudding is in the eating. Je zult moeten vliegen om erachter te komen dat de vliegangst voorbij is. Bijkomend probleem was dat de vliegangst zich niet alleen bij het vliegen manifesteerde, maar bij alle situaties waarin zij in een kleine ruimte zat.

Het onbewuste overtuigd

Ik was wel overtuigd. Tijdens de sessie zag ik namelijk al de verandering plaats vinden. Haar hele energie veranderde toen ik met haar onbewuste bezig was. Ik was toen al overtuigd. De vliegangst was helemaal verdwenen. En daarmee ook haar angst voor kleine ruimtes. Deze dame was echter nog niet helemaal overtuigd. En toen zij in een te kleine sauna, met teveel mensen om haar heen zich niet heel erg comfortabel voelde, dacht ze dat de angst nog niet weg was. Nu is het heel gewoon voor iedereen om zich in een kleine hele sauna met teveel mensen op elkaar gepakt, niet helemaal prettig te voelen. Maar deze dame zag daarin de bevestiging dat haar angst er nog gedeeltelijk zat. Ik kreeg na de eerste sessie de volgende mail van haar:

 

Beste Marcel,

Allereerst wil ik jou enorm bedanken! Vanaf het moment dat ik jouw deur uit stapte merkte ik al verschil. Voelde geen angst meer in de lift, op de terugweg door de tunnel en de avond na de sessie heb ik weer sinds tijden heerlijk geslapen zonder nachtmerries over vliegtuigen. Mijn geluk kon niet meer op! De volgende dag direct de parkeergarage in gereden en tot mijn verbazing voelde ik geen angstig gevoel.

Na maanden niet slapen en bang voor kleine ruimtes door die ene vervelende vlucht voelde ik mij weer sinds tijden rustig en veilig! Het is met geen enkele pen te beschrijven hoe fijn het was om dit weer te voelen J! Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw bijdrage hierin!

Vorige week helaas wel even een kleine reactie mogen voelen op een warme kleine ruimte maar op zich herstelde mijn lichaam en geest zich weer snel. Maar hierdoor zou ik toch nog graag 1 x een sessie willen gaan inplannen voor mijn vlucht in mei. Tickets zijn geboekt en gaan heerlijk naar het Spaanse zonnetje.

 

De tweede sessie

En dus zat ze voor de tweede sessie bij mij op de stoel. Nogmaals met het onbewuste gesproken en gekeken of de angst er nog zat. Dit klinkt misschien wat gek, maar het onbewuste kan met bijvoorbeeld vingersignalen heel veel informatie doorgeven aan mij als hypnotherapeut. En het onbewuste gaf mij aan dat die angst nu echt helemaal weg was. Maar om deze dame hiervan ook op bewust niveau te overtuigen, was het nog wel noodzakelijk om wat andere technieken toe te passen. Dat vertelde het onbewuste mij in ieder geval. En dus heb ik dat gedaan. Deze week ontving ik een nieuwe mail van mijn cliënt. Met daarin de bevestiging van iets wat ik allang wist, de vliegangst en alle andere angsten zijn voorbij.

 

Hoi Marcel,

Wil jou graag nogmaals een keer bedanken!

Ben met klamme handjes het vliegtuig ingestapt maar ging erg goed J
Hebben volop genoten in het zonnige Spanje en de volgende trip naar Bali is ondertussen geboekt voor december.

De kracht van Hypnose?…… ik ben in ieder geval overtuigd J!

Enorm bedankt & wens jou nog een hele zonnige dag toe!!!!

 

In één sessie van meerdere angsten bevrijd worden? Dat kan, maar alleen door de bron van het probleem aan te pakken. En die ligt op onbewust niveau. Een hypnotherapeut is in dat geval veel effectiever dan welk praatgroepje of cursus dan ook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *