Stoppen met Roken in Groepssessies

Stoppen met roken. Het is mijn missie om van rokers een niet roker te maken. Geen enkele gedachte aan een sigaret en geen enkele behoefte aan een sigaret. Sinds vorig jaar doe ik dat samen met een collega in groepssessies. De eerste groepssessie was al uitermate succesvol, 92% was 2 maanden later nog steeds een niet roker. Ik kreeg deze week een berichtje van een deelnemer aan de groepssessie van januari van dit jaar.

Reactie van een deelnemer Stoppen met Roken

“Inmiddels meer dan 6 maanden probleemloos rookvrij. Het enige waar ik moeite mee heb is wanneer mensen zeggen dat ze het zo knap vinden dat ik nog steeds niet rook. Da’s niet knap, dát is nou niet-roken ipv ex-roken… 😉

Bart de Vries.  Januari groep Texel.

 

Groepssessies Stoppen met Roken zeer effectief

Inderdaad. Bart zat in de groepssessie Stoppen met Roken op Texel begin januari. Ook van deze groep is bijna 90 procent gestopt met roken. Ik geef tijdens de sessie het onbewuste namelijk de opdracht om van jou een niet roker te maken.

Een niet roker heeft geen enkele gedachte aan een sigaret en voelt geen enkele behoefte aan een sigaret. Daarom is het na de sessie zo eenvoudig om een niet roker te zijn en te blijven. Voor rokers is dat bijna onvoorstelbaar. Maar toch gebeurt het. Elke keer weer.

Gemiddeld 85% is dan na de sessie een niet roker. En door mijn nazorg programma gedurende de eerste weken na de sessie, wordt ook een groot deel van de 15% die dan nog wel wat moeite ondervind, uiteindelijk ook een niet roker. De hypnose heeft dan een soort van “uitgestelde ingangsdatum”. De reden hiervoor is eenvoudig: bij de één heeft de invloed van de nicotine in het brein meer effect op het gedrag dan bij de ander. Maar de meeste deelnemers die in deze groep van 15% zitten, geven achteraf aan dat het voor hun wel veel makkelijker was dan het ooit is geweest.

Rokers zullen de opmerking van Bart dus niet begrijpen. De opmerking dat hij het raar vindt dat zij het knap vinden. Pas als ze zelf in één keer een niet roker zijn en geen enkele gedachte of behoefte aan een sigaret hebben, begrijpen ze wat hij bedoelt.

Wil jij ook meedoen aan een groepssessie stoppen met roken? Ik doe dit jaar nog drie sessies. Meer hierover kun je lezen op mijn site ikstopwel.nl.

Of klik op deze link en schrijf je in. Dan kun jij binnenkort ook een niet roker zijn. Geen enkele gedachte aan een sigaret en geen enkele behoefte aan een sigaret. Stoppen met roken is namelijk heel gemakkelijk. Als je maar weet hoe.

Hoe cool is dat?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *