Stoppen met Roken

Dit is écht mijn specialisme. Mijn eigen levensverhaal zit vol met dit thema. Het begon met mijn eigen vader, die toen ik 7 jaar oud was, bijna aan longkanker is overleden. Uiteraard door het roken. Gelukkig kwam hij er op tijd achter. Zijn broer was inmiddels kort daarvoor aan longkanker overleden en mijn vader ging voor de zekerheid “even naar de huisarts” voor een controle. Hij had geluk. De kanker was nog te opereren. Een half jaar later was het te laat geweest. Vanaf dat moment moest hij het wel met slechts één long doen. Wij zijn dus opgegroeid zonder sigaretten en met een dagelijkse confrontatie van de gevolgen van roken.

Mijn hele leven staat dus in het teken van niet roken. Ik ben zo gefocused om mensen van het roken af te helpen, dat ik daar al mijn energie en intentie in stop. En met resultaat. Ik mag mij in vergelijking tot veel collega’s tot één van de meest succesvolle hypnotherapeuten rekenen op het gebied van stoppen met roken.

Stoppen met roken via hypnose. In één sessie definitief van het roken afkomen, zonder enig probleem. Wie wil dat nou niet? Uiteraard probeer je het eerst op eigen kracht. En sommigen lukt dat ook. Maar bij 97% van de rokers lukt dat helaas niet. Je hoeft je dus nergens vor te schamen. En wie krijgt dan de schuld? Inderdaad, de “verslaving”. Maar roken is helemaal geen verslaving, het is gewoon gedrag. En gedrag kun je eenvoudig veranderen met hypnose. Zo simpel is het.

Mijn programma om te stoppen met roken bestaat uit maximaal twee sessies. Na het eerste contact vraag ik via email wat meer achtergrond informatie op. Daar ga ik tijdens de sessie mee werken. De eerste en meestal enige sessie, duurt ongeveer twee uur. De evenuele (gratis) vervolgsessie duurt meestal ongeveer anderhalf uur. Maar die tweede sessie is dus bijna nooit nodig. 85% van mijn cliënten is na éénb sessie al gestopt met roken. Ik heb op dit moment inderdaad een slagingspercentage van maar liefst 85% na de eerste sessie. En om eerlijk te zijn, is dat percentage al bijna 90% als ik kijk naar de ontwikkelingen van het laatste half jaar. Voor meer informatie over hoe mijn sessies in elkaar zitten, verwijs ik je graag naar het onderdeel “Sessies en Tarieven“.

Resultaten
Het resultaat mag er zijn. Tot nu toe is dus 85% na de eerste sessie van het roken af. Zelfs de zwaarste rokers, die al 40 jaar lang roken, hebben dit resultaat bij mij bereikt. En is het niet gelukt, dan krijg je gratis een tweede sessie.

Ik zeg dus een “no brainer”. Hier hoef je niet langer over na te denken, gewoon doen. Het is in ieder geval een heel mooi kado voor jezelf. Om over de positieve invloed op je gezondheid nog maar te zwijgen. Die is werkelijk onbetaalbaar.

Rekensommetje
Want reken maar eens uit. Als je een gemiddelde roker bent, dan doe je ongeveer een pakje per dag. Tegen een huidige prijs van gemiddeld € 7,00 per pakje (een prijs die elk jaar alleen maar stijgt), rook je dus al voor dik € 2.550 euro per jaar weg. Ik garandeer je daarom dat je de kosten voor mijn stoppen met roken programma al heel snel hebt terugverdiend. Daarna spek je alleen nog maar je eigen portemonnee en uiteraard nog veel belangrijker: je eigen gezondheid. Ik zeg nogmaals het is gewoon een no brainer….

Niet meer over nadenken, maar gewoon doen. Als je nu deze kans niet oppakt, dan gaat het je nooit meer lukken.

Heb je interesse in mijn stoppen-met-roken programma? Neem dan gerust contact met mij op. Samen gaan we het gewoon doen.