Marcel Borst, hypnotherapeutMijn naam is Marcel Borst

en ik ben hypnotherapeut in Amsterdam. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van hypnose, zelf-hypnose en hypnotherapie.

Mijn Opleiding

Ik ben ooit begonnen met trainingen bij de Stichting Educatieve en Therapeutische Hypnose (SETH) in Utrecht. Daarna heb ik vervolgopleidingen gedaan bij Tieds.nl en bij het Hypnose Instituut Nederland. Daar ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd als Master Hypnotist in 2012.

Tevens heb ik een aantal trainingen gevolgd van Tom Silver, één van ‘s werelds meest bekende hypnotherapeuten. Tom Silver heeft zijn praktijk in Ojay California in Amerika.

Naast Tom Silver heb ik in 2013 ook de eer gehad om een meerdaags seminar te volgen met Justin Tranz. Justin Tranz is al 40 jaar actief in hypnose en hypnotherapie. Hij geeft dagelijks shows in Las Vegas en hij heeft zijn eigen zeer effectieve methode om mensen snel en diep in trance te brengen. Deze nieuwste techniek, die bij iedereen werkt, gebruik ik nu ook in mijn praktijk.

Vervolgens heb ik trainingen gevolgd bij Anthony Jacquin, van headhacking.com. Anthony heeft hypnose met de paplepel meegekregen. Zijn vader was namelijk ook hypnotherapeut.

Mijn laatste training was bij Larry en Cheryl Elman. Larry Elman is de zoon van Dave Elman. Eén van de pioniers op het gebied van hypnose uit Amerika. In de jaren 60 heeft hij hypnose op de kaart gezet, vooral in de medische wereld. Met zijn methode zijn bijvoorbeeld plaatselijke verdovingen, maar ook algemene verdovingen met hypnose bereikbaar geworden voor iedereen. Zijn methode wordt veel gebruikt bij tandartsen en chirurgen, zodat mensen veel sneller genezen van operaties, zonder hiervoor onder narcose te hoeven. De Dave Elman inductie is wereldberoemd, omdat deze methode je in een paar minuten al in een diepe trance brengt, waar volledige anesthesie op natuurlijke manier automatisch ontstaat.

Mijn Praktijk Ervaring

Tijdens de opleiding ben ik al snel begonnen met het helpen van mensen in praktijk. Hier bleek ik dan ook al snel succesvol in te zijn. Het mogen helpen met oplossen van verschillende problemen bij diverse mensen heeft mij aangespoord om door te gaan met trainingen, met verdere literatuurstudies en met het opzetten van mijn eigen hypnose praktijk.

Mijn Diploma’s en Certificaten

Hypnosehuisamsterdam Diploma 5Hypnosehuisamsterdam Diploma 2  Hypnosehuisamsterdam Diploma 3 Hypnosehuisamsterdam Diploma 4Hypnosehuisamsterdam Diploma 1Hypnosehuisamsterdam Diploma 6

 

 

Bent u geïnteresseerd in hypnose of wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend even contact met mij op via mail of mobiel.

Marcel Borst